Optredens & Activiteiten

Naast ons jaarlijks SOUNDS concert verzorgen wij met de Concertband regelmatig kleinere concerten in eigen gemeente en op verplaatsing.
Af en toe kom je ons nog wel eens tegen in de Teralfense straten: op officiële feestdagen, tijdens kermissen, ter gelegenheid van het feest van St-Cecilia, ….
Los van deze muzikale gelegenheden organiseren wij af en toe ook een meer familiaal getinte activiteit.

Concerten

Doorheen het jaar verzorgen wij ook allerhande concerten, zoals onze Kerst- en Nieuwjaars-concerten, het “Groote Oorlogconcert” in 2018 en concerten op vraag van allerlei organisaties.
Zoekt u een orkest om uw evenement op te luisteren? Neem dan gerust contact met ons op.

Noteer alvast de datum van ons volgend concert in jullie agenda:
Kioskconcert Halle – Grote Markt – zondag 10 september 2023

Muzikale Uitstappen

Enkele keren per jaar trekken we door de Teralfense straten: in juni voor “Kermis Daal”, in juli voor het feest van de Vlaamse gemeenschap, in september tijdens de “Zotsfeesten” en in november ter gelegenheid van Wapenstilstand en het feest van Sinte-Cecilia. 
Deze muzikale uitstappen zijn gestoeld op een jarenlange traditie. Wij houden deze traditie graag in ere en zorgen er op die manier voor dat de folklore niet verloren gaat.

Noteer alvast de datum van onze volgende uitstap:
St. Cecilia Uitstap op zaterdag 25 november 2023

Activiteiten

Naast repeteren en optreden maken we ook graag tijd  voor niet-muzikale activiteiten, zoals onze Nieuwjaarsreceptie, de Seizoensafsluiter, het Ceciliafeest en ons Repetitieweekend.
Op die manier worden de banden tussen de muzikanten, families en leden nog versterkt.

Onze muzikanten kunnen alvast volgende datum noteren:
Cecilia-feest op zaterdag 25 november 2023