Home Events - Concertband Teralfene Concert ‘SOUNDS 2023’

Concert ‘SOUNDS 2023’

Laat je op zaterdag 6 mei opnieuw verrassen door het Concert ‘SOUNDS’, het jaarlijks muzikale hoogtepunt van de Concertband Teralfene.

Traditiegetrouw heeft de Concertband een gevarieerd programma samengesteld dat je zal meenemen op een reis doorheen verschillende muziekstijlen en genres. Het publiek kan genieten van Zuid-Amerikaans getinte muziek, van pop- en jazznummers en ook van prachtige hafabra (harmonie, fanfare, brassband) muziek. Sommige stukken zullen je misschien bekend in de oren klinken maar de Concertband laat je ook kennis maken met minder gekende parels die je zeker moet gehoord hebben.

De Concertband Teralfene is een enthousiaste groep van 70 muzikanten die graag hun passie voor muziek delen met anderen. Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de voorbereidingen van dit concert en zijn er helemaal klaar voor om iedereen te laten genieten van hun muziek.

Een wervelend aanbod aan muziek, de Sporthal Bellekouter omgetoverd tot een échte concertzaal voorzien van een sfeervol decor en passende belichting. Kortom, een concert dat tot ieders verbeelding zal spreken.

Benieuwd? Mis dan zeker ‘SOUNDS 2023’ niet!

Datum

06 mei 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

VVK 15 € - Kassa 17 €

Meer Info

Vorige edities

Locatie

Sporthal Bellekouter
Bellestraat 99 - 1790 Affligem

Organisator

Concertband Teralfene
Concertband Teralfene
Telefoon
0494 71 37 89
Email
concertband.teralfene@gmail.com

Volgend Event