De AlfieBand Archief

Ons Activiteiten-archief

Driekoningen 2020

Zondag 5 januari trok de AlfieBand door de straten van Teralfene. De muzikanten brachten al spelend hun wensen voor het nieuwe jaar over.

Optreden WZC Van Lierde 2019

De sfeer van Kerst en Nieuwjaar, een woonzorgcentrum, de AlfieBand en de leerlingen muziekinitiatie, alles wat nodig was voor een leuke namiddag in het woonzorgcentrum Van Lierde, op 23 december. Wie erbij was zal het bevestigen. De AlfieBand leeft, zoveel is duidelijk, en de jongeren amuseren zich. Het programma gaf een historiek van deze periode in het jaar: een beetje Halloween, een snuifje Sinterklaas, centraal wat Kerstmis en Nieuwjaar, en alvast een voorsmaakje Driekoningen, het zat er allemaal in. Het publiek heeft er van genoten.

Optreden WZC St.-Rafaël 2019

In de krokusvakantie was onze AlfieBand te gast in het Woonzorgcentrum te Liedekerke. De bewoners waren onder de indruk.

Optreden WZC Van Lierde 2018

In de kerstvakantie was onze AlfieBand voor de eerste keer te gast in het WZC Van Lierde te Hekelgem.

Halloweenconcert 2017

Kinder- en jeugdkoor ÜkeHele en de AlfieBand, voor de gelegenheid bestaande uit jonge heksen en tovenaars, presenteerden op zaterdag 4 november hun Halloweenconcert “Spinsels en Tompoenen”, in de donkerste hoeken van de Sint-Janskerk in Teralfene, dichter bevolkt dan ooit tevoren. We hoorden het verhaal van Tom, die uit zijn schilderij was gevallen door een aanval van doekluizen, en door de opperheksen werd gered uit zijn benarde positie. Het verhaal werd begeleid door gepaste muziek, eerst door het jeugdkoor ÜkeHele, dan door de AlfieBand, en op het eind door beide samen.